Uppgifter och tidrapport via mobilen

Logga in på mobilen

Om du vill hantera uppgifter och tidrapporter i mobilen kan du klicka på länkarna nedan för att komma direkt till mobilsidorna.

Man kan skapa en länk till den mobila hemsidan där man kan växla mellan uppgifter och tidrapport, eller skapa en länk direkt till uppgifter eller tidrapport. Du kan förstås använda ProjectCompanions vanliga webbtjänst även i mobilen genom att logga in på den adress du brukar använda på datorn via mobilens webbläsare.

När du navigerar till sidan med din mobil behöver du logga in med dina vanliga användaruppgifter. Kontakta administratören så att hen kan skicka en lösenordspåminnelse om du är osäker eller använd lösenordspåminnelsen vid inloggningen. Kryssa i ”Kom ihåg mig” vid inloggningen.

Skapa bokmärke

Skapa ett bokmärke i webbläsaren när du har loggat in. Om du använder Safari på iPhone kan du klicka på delningsikonen i sidans nederkant (en liten fyrkant med en pil på) och välj alternativet ”Lägg till på hemskärm”. Kolla på hemskärmen att du har fått en ny länk till ProjectCompanion. Om du använder Android skapar du först ett bokmärke genom att trycka på de tre punkterna i skärmens överkant och välj Bokmärk. Gå sedan in bland dina bokmärken och tryck-och-håll-kvar på bokmärket tills det dyker upp en meny där du kan välja ”lägg till genväg på startsida/hemsida”.

Notera att det är olika länkar beroende på vilken zon systemet ligger i (du ser vilken zon du ligger i genom att titta i adressraden i webbläsaren när du är inloggad i ProjectCompanion).

Mobila länkar för Zon2 / Host2

Mobila länkar för Zon5/Host5

Kontakta ProjectCompanion om du behöver hjälp!

 

Posted in Nyheter, Projektbloggen